Geld besparen op je energierekening?

Is jouw energierekening de laatste tijd ook flink gestegen? De gemeente Amsterdam helpt je bij het verlagen van je energierekening. Als je een brief met flyer hebt gekregen van de gemeente, kun je vanaf nu gratis hulp krijgen van de Energiebespaardienst. 

Wat is de Energiebespaardienst?

De Energiebespaardienst helpt Amsterdammers om minder energie te verbruiken en zo hun energierekening te verlagen. De coaches bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen. Ze plaatsen gratis energiebesparende producten, zoals LED-lampen, radiatorfolie en tochtstrips, en geven je tips.

Het kost je geen geld en geen moeite. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden. Zo betaal je minder voor verwarming en stroom in huis.

Hoe meld ik me aan?

De coaches van de Energiebespaardienst gaan langs bij alle geselecteerde huishoudens. Ze bezoeken dan mensen die een afspraak hebben gemaakt, maar zullen ook van deur tot deur gaan. Wil je zeker weten dat je thuis bent als de Energiebespaardienst bij jou langskomt? Maak dan een afspraak. 

Let op: je kunt alleen een afspraak maken wanneer je een brief of flyer van de gemeente hebt ontvangen.

Plan je liever telefonisch de afspraak in? Of heb je vragen? Bel op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 – 18:00 uur de helpdesk van Winst uit je woning op 023 583 69 36. Of mail naar info@winstuitjewoning.nl.

Een gratis en vrijblijvende afspraak maken met de Energiebespaardienst is simpel:

Stap 1. Vul je gegevens in.

Stap 2. Kies een datum en tijd die jou uitkomen.

Stap 3. Zorg dat je thuis bent op het afgesproken moment.

To top