Verlaag je energierekening met gratis hulp van de Energiebespaardienst

De Energiebespaardienst komt vanaf 1 augustus langs in gemeente Deurne om te helpen bij het verlagen van de energierekening. De energiebespaarcoaches komen op afspraak en gaan van deur-tot-deur bij alle bewoners langs om thuis direct te helpen om het energieverbruik te verminderen.

Samen met jou bekijkt de coach hoe je het beste bij jou thuis kunt besparen op de energiekosten. Ze komen direct in actie, door in je woning gratis energiebesparende producten (ter waarde van tenminste €50,-) te plaatsen. Zo nemen ze bijvoorbeeld gratis LED lampen mee, maar ook radiatorfolie voor achter de verwarming en tochtstrips voor rondom deuren. Ze plaatsen ze ook gelijk, dus het kost jou geen moeite en geen geld. Daarnaast geven ze je tips over hoe je je energiekosten kunt verlagen. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden en betaal je minder voor verwarming en stroom in huis. Je kunt hiermee tot ongeveer € 250,- per jaar op je energierekening besparen.

Let op:

  • Je kunt alleen een afspraak maken wanneer je een brief van de gemeente hebt ontvangen.
  • Niet alle energiebesparende producten die in de brief en op de website vermeld staan, kunnen in ieder huis worden geplaatst.
  • Je kunt de producten die je graag extra wil (maar die niet door de energiebespaarcoach worden geplaatst) met de waardebon aanschaffen in de webshop.
  • De coaches kunnen helaas niet alle oude producten meenemen die zij hebben vervangen.
Er is nog waardebonbudget over

Waardebonnen

De Energiebespaardienst geeft je een waardebon, waarmee jij jouw energierekening kunt verlagen door energiebesparende producten te kopen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Je kunt deze waardebon hiernaast inwisselen en zo in de webshop direct afrekenen met je waardebon voor energiebesparende producten, zonder het bedrag zelf voor te schieten. 

Goed om te weten! De actie start op 25 juli. Wacht niet te lang, want als het budget op is, is de waardebon niet meer geldig. Hierbij geldt dus “op = op”. De waardebon is maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag. 

 

Je kunt kiezen voor een energiebespaarbox of er zelf één samenstellen uit losse producten naar keuze. De energiebespaarbox koop je direct met je waardebon. 

De Energiebespaardienst actie in gemeente Deurne is afgelopen.

Je kunt je niet meer aanmelden.

Wil je alsnog besparen?

Volg dan deze tips:

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van de Energiebespaardienst.

Over de Energiebespaardienst

Onze energiebespaarcoaches bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen. 

Veelgestelde vragen

Hoe plan je een afspraak of juist de afspraak gemist? Lees hier de veelgestelde vragen. 

To top