De Energiebespaardienstactie in gemeente Katwijk is afgelopen.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de actie. We willen alle inwoners bedanken die mee hebben gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om een afspraak te maken

Wegens technische problemen is het op dit moment helaas niet mogelijk om een afspraak te maken. Excuses voor het ongemak. 

Verlaag je energierekening met gratis hulp van de Energiebespaardienst

De Energiebespaardienst komt in samenwerking met de gemeente Katwijk en Dunavie vanaf eind augustus 2023 bij je thuis langs om te helpen bij het verlagen van je energierekening. Heb je ook een brief ontvangen? Dan heb je recht op een bezoek van de Energiebepaardienst. Maak snel een afspraak zodat je zelf kunt bepalen wanneer de energiebespaarcoach bij je thuis langskomt om je direct te helpen het energieverbruik te verminderen. De coaches lopen ook van deur-tot-deur. Heb je dan geen tijd? Maak met de coach direct een afspraak wanneer het je wel uitkomt.

Wat doet de Energiebespaardienst?

Samen met jou bekijkt de coach hoe je het beste bij jou thuis kunt besparen op de energiekosten. Ze komen direct in actie, door in je woning gratis energiebesparende producten (ter waarde van maximaal €50,-) te plaatsen. Zo nemen ze bijvoorbeeld gratis LED lampen mee, maar ook radiatorfolie voor achter de verwarming en tochtstrips voor rondom deuren. Ze plaatsen ze ook gelijk, dus het kost jou geen moeite en geen geld. Daarnaast geven ze je tips over hoe je je energiekosten kunt verlagen. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden en betaal je minder voor verwarming en stroom in huis. Je kunt hiermee tot ongeveer € 240,- per jaar op je energierekening besparen.

Wil je alsnog besparen?

Volg dan deze tips:

Wil je zeker weten dat je thuis bent wanneer de Energiebespaardienst langskomt?
Maak dan een afspraak!

Heb je een brief ontvangen van de gemeente, maar lukt het niet om een afspraak te maken? Bel dan 023 583 6936. Dan helpen we je graag verder.

In samenwerking met Dunavie

Dunavie verhuurt woningen, bedrijfsruimtes, garages en parkeerplaatsen, sociale en vrije sectorhuurwoningen. Zo geven ze bijna 8.000 huishoudens een fijne, betaalbare plek om te wonen. Dunavie zorgt voor leefbare buurten, mooie ontmoetingen en goede woningen.

Dunavie

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van de Energiebespaardienst.

Over de Energiebespaardienst

Onze energiebespaarcoaches bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen. 

Veelgestelde vragen

Hoe plan je een afspraak of juist de afspraak gemist? Lees hier de veelgestelde vragen. 

To top