Verlaag je energierekening met gratis hulp van de Energiebespaardienst

De Energiebespaardienst komt vanaf 15 februari 2023 langs in gemeente Aalsmeer om te helpen bij het verlagen van de energierekening. De energiebespaarcoaches komen op afspraak bij bewoners langs om thuis direct te helpen om het energieverbruik te verminderen.

Wat doet de Energiebespaardienst?

Samen met jou bekijkt de coach hoe je het beste bij jou thuis kunt besparen op de energiekosten. Ze komen direct in actie, door in je woning gratis energiebesparende producten (ter waarde van tenminste €70,-) te plaatsen. Zo nemen ze bijvoorbeeld gratis LED lampen mee, maar ook radiatorfolie voor achter de verwarming en tochtstrips voor rondom deuren. Ze plaatsen ze ook gelijk, dus het kost jou geen moeite en geen geld. Daarnaast geven ze je tips over hoe je je energiekosten kunt verlagen. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden. Zo betaal je minder voor verwarming en stroom in huis.

Wil je zeker weten dat je thuis bent wanneer de Energiebespaardienst langskomt?
Maak dan een afspraak!

Zie je geen (geschikte) datum om een afspraak te maken? Wellicht komen er binnenkort nieuwe mogelijkheden bij. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

To top