Veelgestelde vragen

Wanneer je een afspraak wil maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina, vind je na het invullen van je gegevens drie beschikbare data en dagdelen waarop de energiebespaarcoaches langs kunnen komen. Zit er geen (geschikte) optie tussen? Probeer het dan op een later moment nog eens, het kan zijn dat er dan meer afspraakmomenten beschikbaar komen of neem contact op met de servicedesk.

Ga naar jouw gemeentepagina op de website en kijk of de Energiebespaardienst actief is in jouw gemeente. Zo ja? Dan zie je een mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Klik op “Maak direct een afspraak”, vul jouw gegevens in en klik op een datum en dagdeel die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

Tijdens de aangegeven periode in de brief is de Energiebespaardienst actief bij jou in de buurt. In sommige gemeenten gaan de coaches van deur-tot-deur bij zoveel mogelijk adressen langs, in andere gemeenten werken ze alleen op afspraak. Je kunt de coaches altijd aanspreken en vragen langs te komen. Om zeker te weten dat je thuis bent kun je een afspraak maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina. Zit er geen geschikt moment bij? Neem dan contact op met onze servicedesk op: 023 – 58 36 936.

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief van de gemeente hebt ontvangen. In deze brief staat aangegeven of en wanneer de bespaarcoaches van deur-tot-deur gaan in jouw buurt. Wil je zeker weten dat de Energiebespaardienst je thuis bezoekt? Maak dan een afspraak, dit kan via jouw gemeentepagina op onze website. Let op: dit kan alleen als je een brief van de gemeente hebt gehad.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de energiecoach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen mee.

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat je waarschijnlijk een relatief hoge energierekening hebt. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiecoach, een initiatief vanuit de gemeente om je energieverbruik te verlagen en daarmee duurzaamheid te stimuleren.

To top