Voorwaarden

De Energiebespaardienst is een initiatief van Winst uit je woning. In opdracht van diverse gemeenten en woningcorporaties organiseert Winst uit je woning acties door heel Nederland. Zo willen gemeenten en woningcorporaties bewoners helpen om energiebesparende maatregelen te treffen om zo energiekosten te besparen.

Voor de Energiebespaardienst gelden de volgende voorwaarden:

  • Je maakt je interesse kenbaar door je aan te melden bij Winst uit je woning. Deze aanmelding is gratis en vrijblijvend, je bent niets verplicht.
  • Tijdens je aanmelding kun je een afspraak maken met één van de energiebespaarcoaches op een door jou gewenst moment.
  • Na aanmelding vindt er een bezoek plaats van de coach, die energiebesparende producten plaatst en adviezen geeft over energiebesparende maatregelen, met als doel te besparen op je energiekosten.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Winst uit je woning en privacy statement.

Retourneringsbeleid:
Heb je een product ontvangen waar je niet tevreden over bent of werkt het product niet goed? Of wil je om een andere reden producten retour sturen? Dan horen wij dit graag, zodat we dit op kunnen lossen. Als je het klachtenformulier invult, krijg je binnen maximaal 5 werkdagen een reactie van ons. 
 

De garantietermijn van deze producten vind je bij de omschrijvingen. Afhankelijk van het probleem bekijken we met jou hoe we het het beste op kunnen oplossen, bijvoorbeeld door een coach opnieuw bij je langs te sturen.

Voor de producten die tijdens het bezoek van de Energiebespaardienst zijn geplaatst of achtergelaten, krijg je geen geld terug. Je hebt deze producten namelijk gratis ontvangen.

Afzeggen bezoek:
Heb jij je aangemeld voor een bezoek van de Energiebespaardienst, maar wil je de afspraak afzeggen? Bel dan de helpdesk van Winst uit je woning op 023-58 369 36. Eén van onze collega’s helpt je dan verder. 
 
Wij ontvangen een afzegging het liefst 24 uur voordat de afspraak plaatsvindt. Op die manier kan de coach nog makkelijk naar een ander adres gaan.

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van de Energiebespaardienst.

Over de Energiebespaardienst

Onze energiebespaarcoaches bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen. 

Veelgestelde vragen

Hoe plan je een afspraak of juist de afspraak gemist? Lees hier de veelgestelde vragen. 

To top