Veelgestelde vragen

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat je een woning huurt van Mooiland. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiecoach.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de coach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen mee.

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief of flyer van Mooiland hebt ontvangen. In deze brief staat dat je een afspraak kunt maken via de website of telefonisch.

Wanneer je een afspraak wil maken met de Energiebespaardienst, vind je na het invullen van je gegevens 3 beschikbare data en dagdelen waarop de energiebespaarcoaches langs kunnen komen. Zit er geen (geschikte) optie tussen? Probeer het dan op een later moment nog eens. Het kan zijn dat er dan meer afspraakmomenten beschikbaar komen. Of neem contact op met de servicedesk.

Ga naar de website. Klik op “Maak direct een afspraak” en vul jouw gegevens in.  Dan zie je een aantal mogelijkheden om een afspraak in te plannen: klik op een datum en dagdeel die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

Wanneer je een afspraak wil maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina, vind je na het invullen van je gegevens drie beschikbare data en dagdelen waarop de energiebespaarcoaches langs kunnen komen. Zit er geen (geschikte) optie tussen? Probeer het dan op een later moment nog eens, het kan zijn dat er dan meer afspraakmomenten beschikbaar komen of neem contact op met de servicedesk.

Ga naar jouw gemeentepagina op de website en kijk of de Energiebespaardienst actief is in jouw gemeente. Zo ja? Dan zie je een mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Klik op “Maak direct een afspraak”, vul jouw gegevens in en klik op een datum en dagdeel die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

Tijdens de aangegeven periode in de brief is de Energiebespaardienst actief bij jou in de buurt. In sommige gemeenten gaan de coaches van deur-tot-deur bij zoveel mogelijk adressen langs, in andere gemeenten werken ze alleen op afspraak. Je kunt de coaches altijd aanspreken en vragen langs te komen. Om zeker te weten dat je thuis bent kun je een afspraak maken met de Energiebespaardienst via jouw gemeentepagina. Zit er geen geschikt moment bij? Neem dan contact op met onze servicedesk op: 023 – 58 36 936.

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief van de gemeente hebt ontvangen. In deze brief staat aangegeven of en wanneer de bespaarcoaches van deur-tot-deur gaan in jouw buurt. Wil je zeker weten dat de Energiebespaardienst je thuis bezoekt? Maak dan een afspraak, dit kan via jouw gemeentepagina op onze website. Let op: dit kan alleen als je een brief van de gemeente hebt gehad.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de energiecoach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen mee.

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat je waarschijnlijk een relatief hoge energierekening hebt. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiecoach, een initiatief vanuit de gemeente om je energieverbruik te verlagen en daarmee duurzaamheid te stimuleren.

De gemeente Amsterdam werkt voor deze actie samen met Winst uit je woning. Bij Winst uit je woning helpen we met onder andere de Energiebespaardienst bewoners bij het verlagen van hun energierekening door hun huis energiezuinig te maken. Samen met de coaches kan je ontdekken hoe je jouw energierekening flink kunt verlagen.

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief van de gemeente Amsterdam hebt ontvangen. In deze brief staat aangegeven wanneer de coaches langskomen in jouw buurt. Wil je zeker weten dat je thuis bent? Maak dan een afspraak met de Energiebespaardienst. Let op: dit kan alleen als je een brief hebt gehad.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de coach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie, brievenbusborstels en tijdschakelaars mee. Denk ook aan producten als LED lampen, waterbespaarders, douchetimers en waterbesparende douchekoppen. Hier lees je meer over de producten.

Samen met jou bekijkt de coach wat bij jou thuis nodig is om te besparen op de energiekosten. Afhankelijk van de mogelijkheden worden producten geplaatst.

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat de gemeente Amsterdam je graag wil helpen bij het verlagen van je energieverbruik en daarmee je energierekening. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiebespaarcoach.

Steeds meer Amsterdammers hebben door de stijgende energieprijzen moeite om hun energierekeningen te betalen.  Het kabinet heeft landelijk een energieplafond ingesteld en biedt energietoeslag, maar de noodzaak om energie te besparen blijft groot.

De gemeente wil zoveel mogelijk Amsterdammers helpen om minder energie te verbruiken en zo hun energierekening te verlagen. Vooral bewoners die door de energiecrisis zwaar getroffen worden, omdat ze in slecht geïsoleerde huizen wonen bijvoorbeeld. Daarom komt de gemeente in actie en biedt bewoners de mogelijkheid om gratis met de Energiebespaardienst hun energieverbruik te verlagen. De energiebespaarcoaches bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen en te adviseren. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden.

Klik op "Maak direct een afspraak", vul jouw gegevens in en klik op een dag en tijd die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

In bepaalde periodes is de Energiebespaardienst actief bij jou in de buurt. Ze gaan van deur tot deur bij alle geselecteerde adressen langs. Om zeker te weten dat je thuis bent kun je (als je een brief van de gemeente hebt ontvangen) hier een afspraak maken. Lukt dat niet of zit er geen geschikt moment bij? Neem dan contact op met onze servicedesk op 023 - 58 36 936.

To top