Geld besparen op je energierekening?

Is jouw energierekening de laatste tijd ook flink gestegen? Woningcorporatie Mooiland helpt je de komende maanden bij het winterklaar maken van je woning en zo te besparen op je energierekening.

Als je een brief of flyer van Mooiland hebt gekregen, kun je vanaf nu gratis hulp krijgen van de Energiebespaardienst. De Energiebespaardienst gaat de komende tijd in opdracht van Mooiland gratis bij 3000 woningen langs met energiebesparende producten en tips.

Goed om te weten: het aantal te bezoeken woningen is beperkt. Maak dus snel een afspraak. De bezoeken worden de komende maanden uitgevoerd.

Contactformulier

Helaas is het wegens grote drukte tijdelijk niet mogelijk een afspraak te maken. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De Energiebespaardienstactie in gemeente Mooiland is afgelopen.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de actie. We willen alle inwoners bedanken die mee hebben gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Wat is de Energiebespaardienst?

De Energiebespaardienst helpt bewoners om minder energie te verbruiken en zo te besparen op hun energierekening. De coaches van de Energiebespaardienst bezoeken bewoners thuis om ter plekke direct te helpen. Ze plaatsen gratis energiebesparende producten, zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips, en geven je tips.

Het kost je geen geld. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden. Zo betaal je minder voor verwarming en stroom in huis.

Wil je alsnog besparen?

Volg dan deze tips:

Hoe meld ik me aan?

De coaches van de Energiebespaardienst gaan langs bij 3000 woningen. Ze bezoeken bewoners die een afspraak hebben gemaakt. Wil je zeker weten dat de Energiebespaardienst bij jou langskomt? Maak dan een afspraak. 

Plan je liever telefonisch de afspraak in? Of heb je vragen? Bel ons gerust. De Helpdesk van Winst uit je woning is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 – 18:00 uur bereikbaar via  023 583 69 36. Of mail naar info@winstuitjewoning.nl.

Een gratis en vrijblijvende afspraak maken met de Energiebespaardienst is simpel:

Stap 1. Vul je gegevens in.

Stap 2. Kies een datum en tijd die jou uitkomen.

Stap 3. Zorg dat je thuis bent op het afgesproken moment.

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van de Energiebespaardienst.

Over de Energiebespaardienst

Onze energiebespaarcoaches bezoeken Mooiland bewoners thuis om ter plekke direct te helpen.

Veelgestelde vragen

Hoe plan je een afspraak? Wat gebeurt er tijdens een bezoek? Welke producten krijg ik? Lees hier de veelgestelde vragen. 

To top