stock foto energeistekker

Veelgestelde vragen

Je ontvangt de brief over de Energiebespaardienst omdat je een woning huurt van Mooiland. Daarom kom je in aanmerking voor een gratis bezoek van een energiecoach.

Tijdens het huisbezoek van de Energiebespaardienst neemt de coach producten zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen mee.

Je komt in aanmerking voor de Energiebespaardienst wanneer je een brief of flyer van Mooiland hebt ontvangen. In deze brief staat dat je een afspraak kunt maken via de website of telefonisch.

Wanneer je een afspraak wil maken met de Energiebespaardienst, vind je na het invullen van je gegevens 3 beschikbare data en dagdelen waarop de energiebespaarcoaches langs kunnen komen. Zit er geen (geschikte) optie tussen? Probeer het dan op een later moment nog eens. Het kan zijn dat er dan meer afspraakmomenten beschikbaar komen. Of neem contact op met de Helpdesk.

Ga naar de website. Klik op “Maak direct een afspraak” en vul jouw gegevens in.  Dan zie je een aantal mogelijkheden om een afspraak in te plannen: klik op een datum en dagdeel die jou het beste uitkomen. Je krijgt een bevestiging van de afspraak en de Energiebespaardienst komt op de afgesproken datum en dagdeel bij je langs.

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van de Energiebespaardienst.

Over de Energiebespaardienst

Onze energiebespaarcoaches bezoeken Mooiland bewoners thuis om ter plekke direct te helpen.

Veelgestelde vragen

Hoe plan je een afspraak? Wat gebeurt er tijdens een bezoek? Welke producten krijg ik? Lees hier de veelgestelde vragen. 

To top