Waar is de Energiebespaardienst nu actief?

Op basis van onderzoek bepaalt de gemeente welke huishoudens in aanmerking komen voor de Energiebespaardienst. Voorafgaand aan het bezoek stuurt de gemeente een aankondigingsbrief aan de bewoners van de geselecteerde woningen. Daarin staat wanneer de Energiebespaardienst langskomt. Alleen wanneer je hierover een brief hebt ontvangen van de gemeente kun je een afspraak maken met een coach.

De Energiebespaardienst is gestart in november in Amsterdam Zuidoost in de buurten Kelbergen, Gein 1 en Gein 2, en in Amsterdam Noord in de buurten Banne Zuidwest en Tuindorp Oostzaan Oost.

In december volgden in Amsterdam Noord de buurten Banne Noordoost en Banne Noordwest. En in Amsterdam Zuidoost de buurten Kantershof, Kortvoort en Kameleon.

Sinds januari worden in Amsterdam Noord ook de buurten De Kleine Wereld, Werengouw Zuid en Midden, Buikslotermeerplein en Markengouw Zuid bezocht. In Zuidoost Bijlmermuseum.

Vanaf februari is de Energiebespaardienst ook actief in Amsterdam Noord in de buurten Molenwijk en Tuindorp Oostzaan West. En in Amsterdam West in de Spaarndammerbuurt Midden, Noordoost en Noordwest.

Op de website van de gemeente Amsterdam is te lezen in welke andere buurten in Amsterdam deze winter coaches langs zullen komen. Naast Winst uit je woning heeft de gemeente nog een andere partner, namelijk Klimaatroute, die met coaches in andere buurten van Amsterdam langsgaat.

To top